Oprichter Van der Laan Bouma Architekten BV: ir. T.C.T. (Theo) van der Laan Bouma bi bna

Voordat Theo van der Laan Bouma in 1985 zijn eigen bureau oprichtte werkte hij onder meer bij Werkgroep Kokon Architekten BV en het Gemeentelijk Woningbedrijf Rotterdam. In 1986 vestigde hij zich met zijn bureau op de huidige locatie aan de Mariniersweg in het centrum van Rotterdam. Op 1 november 2009 is Theo overleden. De dagelijkse leiding van het bureau, die door Theo samen met Joop Stuit werd gevoerd, wordt sindsdien voortgezet door Joop Stuit en Jorris Hoste.

Het opdrachtenpakket is gevarieerd. Sinds de oprichting is het bureau actief in woningbouw en de bouw van artsenpraktijken en apotheken. Daarnaast zijn onderwijs- en bedrijfsgebouwen, en kantoren gerealiseerd of gerenoveerd. Het bureau maakt stedenbouwkundige ontwerpen en wordt regelmatig benaderd om plannen van anderen uit te werken.

De werkwijze van Van der Laan Bouma Architekten BV kenmerkt zich door:

Integrale benadering

Vanaf het begin tot het eind werken ontwerpers en uitvoeringsspecialisten samen aan een project. Projecten kunnen worden begeleid van initiatieffase tot en met oplevering.

Samenwerking

Van der Laan Bouma Architekten BV hecht veel waarde aan de wensen van de opdrachtgever. Uitgangspunt hierbij is om samen met de opdrachtgever een optimale synergie te bereiken.

Maatwerk

Elke opdracht is uniek en vereist maatwerk.

© 2008 - 2009 SOLOBYTE